Non-stop wishing !


Non-stop wishing !

Un nepot odata isi intreaba bunica:”Bunico , ce-ti doresti cel mai mult?” Cu privirea plecata in jos si cu vocea obosita bunica raspunse:”As dori sa mai pot sa-mi doresc ceva…”
Ajunsi la limita de puteri , abia respirind , ajungem uneori sa uitam de unde am pornit .
Asa ramin in urma inceputurile frumoase. Ambitia, straduinta, lupta pentru vis si fericire , toate intr-un moment dat incep sa-si piarda conturul lasind in pragul existentei , tablouri de o vizibilitate vaga. Un suflet chinuit este sufletul care as dori sa-si mai doreasca ceva. Nu putem trai frumos fara scopuri si prioritati in viata. Cineva spunea :” Construieste-ti toata viata pe temelia scopului tau, asa incit mereu sa mai fie loc pentru o caramida !” Orice nu s-ar intimpla asigura-ti sufletul cu vise, dorinte, pentru care vei lupta, pentru care vei merge inainte! Picteaza in inima si in mintea ta idealuri la care vei tinde zi de zi , din care te vei inspira permanent, ai grija de sufletul tau alimeanteaza-l cu vise , invata-l sa-si doreasca mereu ceva, doar asa vei raminea in picioare.
Sintem oameni si suntem slabi… ametiti de realitate uitam sa visam pentru ca de mult nu am mai vazut minuni… Teama de a tinde spre ceva ce niciodata nu va deveni real ne impiedica sa ne rugam si sa avem credinta in lucrurile frumoase.
Lasa-ti gindurile sa atinga inaltimile dorite si daca astazi te voi intreba :”ce-ti doresti?” nu ezita, scoate multa hirtie si scrie…scrie tot … indrazneaste!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: