Reinvata sa traiesti !


De ce zic sa reinvete?
Pentru ca desi omul a fost creat unicul posesor de valori , calitati si ginduri acesta lenevindu-se a devenit mai mult material decit suflet.
Si cum se face ca tocmai omul din toata creatia si-a schimbat scopul, atitudinea, viziunea si aspiratia primara sadita in el de catre insusi Tatal valorilor?
De ce pisicile nu au invatat sa latre si de ce ciinii n-au inceput sa culeaga nectar din flori?
Poate suna dur , dar se pare ca omul creat de Dumnezeu a incurcat sursa de inspiratie si in loc sa priveasca si sa renasca idei de sus ,acesta continua sa fie inglodat in propriile instincte si inspirat din obscuritate si mediocritate.
Desi se intimpla sa ridice ochii spre origine, spre Creator, omul din lipsa de curaj , puteri sau invers plin de orgoliu incearca sa nege principiile dupa care a fost facut. Spre fericirea multora, Tatal a avut grija sa ne aminteasca cine suntem si de ce existam. Cind Fiul Preainaltului a fost trimis pe pamint sa se intrupeze si sa fie mai apoi crucificat , din ceruri Dumnezeu a deschis o cale spre noi, oamenii, care altadata ne scufundam in propria mizerie si depravati uitasem menirea noastra.
Isus a ajutat pe multi sa ridice privirea spre cer si sa curete omul de tot ce l-a degradat.
Isus mai face si astazi aceasta lucrare de curatire si nastere din nou…
unde se afla azi omul si cit de jos e locul din care se inspira sa traiasca?
ce impiedica omul sa ridice ochii si sa priveasca in sus?
… stiu ca exista o lumina ,o cale si o sursa divina care l-a creat sa-I apartina. Astazi El il poate lua de acolo de unde a ajuns…astazi tot ce trebuie sa faca e sa intinda mina spre El si El va avea grija sa-l readuca la viata.
Numai Dumnezeu poate sa reinvete omul sa traiasca.
Numai Tu Tata ai puterea de schimba si a transforma vieti !

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑